top of page
Design uten navn (3).jpg

KURSPAKKE (anbefalt)

  • Uforpliktende samtale, for å se om kurset passer for akkurat deg 

  • 1 kartleggingssamtale: Her blir vi kjent og jobber biopsykososialt for å finne ut nøyaktig hva du trenger å jobbe med (60-90 min).

  • 12 ukers kurs med videomoduler og oppgaver. Med bruk av forskningsbaserte og virkningsfulle metoder utviklet spesielt for å kurere kroniske smerter

  • 9 Gruppeveiledninger, der vi snakker om det vi har lært og skal lære i kurset. Der vi støtter hverandre og drar nytte av hverandres erfaringer (ekstremt effektfullt)

  • Private samtaler ved behov under hele forløpet av kurset

  • Mulighet for kontakt med terapeut i alle de 8 ukene på chatmeldinger. 

  • Medlemsskap i lukket facebookgruppe, der de som deltar på kurset kan dele av sine erfaringer, spørre spørsmål,  få råd og inspirasjon

  • Neste oppstart januar 2024. 

  • Pris: 16 999 kr, bindende påmelding

Hvordan kan det å benytte psykologiske metoder føre til bedring av fysiske plager? Moderne nevrovitenskap gir en innsikt i hvorfor dette er en verdifull tilnærming. 

Symptomene er forårsaket av et dysregulert nervesystem. Ved å anvende psykologiske metoder, har vi muligheten til å reprogrammere vår hjernes funksjoner og regulere våre nervesignaler.

Dette kursprogrammet er forankret i teknikker som har vist signifikante resultater i forskningsstudier. Disse metodene er anvendt av anerkjente leger og forskere ved institusjoner som Harvard, Stanford, John Hopkins, NYU, Mayo-klinikken og Pain Psychology Center i Los Angeles.

Kurset har en varighet på 10 uker. Det gir deg innsikt i nyere nevrovitenskap, smertereprosesseringsterapi, metoder for hjernereprogrammering, kognitiv atferdsterapi (CBT), pacing, nyttige skriveøvelser samt øvelser for å regulere nervesystemet. Dette inkluderer teknikker som visualisering, binaurale rytmer, mindfulness og meditasjon.

Hovedmålet med kurset er å gi deg de nødvendige verktøyene for å normalisere ditt dysregulerte nervesystem og oppnå symptomlette og økt livskvalitet. 

Du bør være velbehandlet av eventuelle psykiske lidelser for å ha maksimalt utbytte av kursets verktøy. Diskuter gjerne med legen din om dette kurset kan være aktuelt for deg, det innebærer å regulere nervesystemet, men også at man går inn i eventuelle traumer.

Nevroplastisk stressterapi

Personlig oppfølging på veien til en smertefri hverdag

Nevroplastisk terapi foregår på videosamtale

15.png

Nevroplastisk stressterapi enkelttime
(forutsetter at du går eller har gått kurs)
45 minutter 1500 kr
60 minutter 2000 kr

                 

Forutsetter at du har forkunnskaper eller har tatt kurset hvis du skal jobbe med smerter. Dersom det gjelder stressmestring trenger du ikke forkunnskap.
5.png

Pakketilbud 8500 kr (verdi 9500kr) inneholder:
Nettkurs 
Bio-psyko-sosial oppstartsamtale 60-90 m
in
Oppfølgingstime 45 min
Sluttsamtale 45 min

bottom of page